fbpx

Aannemer Den Haag

Op zoek naar een betrouwbare, ervaren aannemer in Den Haag en omstreken? Design & Finish is hét aannemersbedrijf voor renovatie/restauratie, verbouwingen én het ontwerp van woningen.

Stukadoors, schilders, tegelzetters, loodgieters, elektriciens… Bij een verbouwing of renovatie komt veel regelwerk kijken. En dan hebben we het nog niet eens over de stylingkeuzes die je gaandeweg moet maken. Design & Finish helpt jou graag. Van de eerste schetsen tot de oplevering. We nemen de taken uit handen zodat jij volledig ontzorgd bent. 

Van idee tot oplevering

Design & Finish is een full-service ontwerp- en aannemersbedrijf. Ons team van specialisten staan voor je klaar om jouw droomhuis te realiseren.  Van idee tot oplevering. Het gehele proces staan wij voor je klaar. Of dit nu gaat om een enkele ruimte zoals de badkamer of een compleet vrijstaand huis. Wij denken met je mee en vertalen jouw droom naar een perfecte realiteit.

Het proces start met een kennismakingsgesprek waarin we benieuwd zijn jouw wensen en ideeën. Ook kijken we naar het pand. Een monumentaal pand vereist namelijk een andere aanpak dan een nieuwbouwwoning. Eerlijkheid vinden wij belangrijk. We zullen dan ook realistisch kijken naar jouw wensen en ideeën en daarbij aangeven in hoeverre deze haalbaar zijn. Zo komen we later niet voor verrassingen te staan.

Hierna starten we met het ontwerpproces. Wij maken verschillende schetsen en 3D-tekeningen zodat je kan zien en voelen hoe jouw toekomstige woning of bedrijfspand zal gaan worden. Hierbij krijg je ondersteuning van onze binnenhuisarchitect.

Nadat alle nodige vergunningen binnen zijn en het ontwerp definitief is, kunnen we in het pand aan de slag. Design & Finish staat voor kwaliteit. Groot of klein, iedere klus voert ons team zorgvuldig en met precisie uit. Zo komen we stap voor stap steeds een stukje dichter bij jouw droomwoning.

Heb je gedurende het proces vragen? Bij Design & Finish heb je altijd één aanspreekpunt waar je terecht kunt met al jouw vragen, ideeën of aanpassingen. Geen gedoe meer met tien verschillende werklieden die allemaal een andere richting op willen en niet met elkaar communiceren.


Over Design & Finish

De afgelopen jaren hebben wij een bijzondere reis gemaakt. Het was vallen en opstaan, maar dat heeft ons gemaakt tot wie wij nu zijn: Design & Finish. Een bedrijf met passie voor hard werken en design. Onze kennis en ervaring delen we graag met jou. Van conceptontwikkeling tot de realisatie van jouw droom.

Van architect tot aannemer. In ons team is iedereen gelijk en hebben we allemaal één doel voor ogen: het neerzetten van het beste resultaat. Waar anderen stoppen na de renovatie afwerking, zetten wij een stap verder door ook aan de slag te gaan met de styling van het interieur. Alles om het plaatje compleet te maken.


Interesse in een aannemer in Den Haag?

Ben jij klaar om de stap te zetten naar het realiseren van jouw droom en ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen Design & Finish? Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten.

Dit kan door te bellen op het nummer 070-7999426of vraag een offerte aan via het contactformulier of door te mailen naar info@designfinish.nl. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Volg Design & Finish ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zie de eindresultaten van onze andere projecten.