fbpx

Badkamer renovatie Den Haag

Altijd al gedroomd van een vrijstaand ligbad of een inloopdouche met regendouche? Wat houd je nog tegen?! Design & Finish realiseert de badkamer van je dromen van A tot Z. Van het ontwerp tot het slopen van de oude badkamer en van het leveren tot het installeren van het sanitair. Woon jij in Den Haag of omgeving? Twijfel niet langer en maak direct een vrijblijvende kennismakingsafspraak zodat jouw droombadkamer realiteit wordt.


Wat kan Design & Finish voor je betekenen?

Stap één richting de badkamer van je dromen begint bij jou. Misschien heb je wel een bord op Pinterest met bepaalde ideeën, heb je iets leuks gezien bij de buren of kwam er iets leuks langs op tv. Alle inspiratie die jij voorbij ziet komen vormen de basis voor jouw droombadkamer. Het is aan ons om deze te realiseren.

Nadat je contact met ons op hebt genomen, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Telefonisch of live. ’s Ochtends of ’s Avonds. We plannen een moment in dat het beste voor jou past. In het gesprek kijken we naar jouw ideeën en wensen. Of je er nu tientallen hebt of slechts enkele. Iedere badkamer is anders. Dit vergt flexibiliteit en deskundigheid. Samen met jou kijken we met een realistische blik naar de opties, want eerlijk: niet alles is altijd mogelijk. Ons team specialisten staan voor je klaar om op diverse vlakken de beste opties te adviseren.


Na de intake…

Na het kennismakingsgesprek zetten we graag een ontwerp voor jou op papier. Aan de hand van diverse schetsen en 3D-tekeningen kun jij precies zien en voelen hoe jouw toekomstige badkamer eruit komt te zien. Ondanks dat Design & Finish met een team van specialisten werkt, heb jij als klant altijd één aanspreekpunt waar je met al je vragen en opmerkingen terecht kunt. Geen gedoe meer met tien verschillende werklieden die allemaal een andere richting op willen en niet met elkaar communiceren. Wel zo prettig

Als de ontwerpen definitief zijn, komt het fysieke werk. Of het nu gaat om het slopen van de oude badkamer of het kitten van tegels. Het maakt niet uit wat de aard van de klus is, onze specialisten gaan uiterst precies te werk. Zo kunnen wij jou de kwaliteit leveren die je van ons mag verwachten en kan je binnen de kortste keren genieten van jouw nieuwe badkamer in hartje Den Haag.

Design & Finish is een full-service ontwerp- en aannemersbedrijf. Naast badkamerrenovatie kunnen wij je ook helpen bij renovatie/restauratie, verbouwingen, het ontwerp en de inrichting van jouw woning.


Over Design & Finish

De afgelopen jaren hebben wij een bijzondere reis gemaakt. Het was vallen en opstaan, maar dat heeft ons gemaakt tot wie wij nu zijn: Design & Finish. Een bedrijf met passie voor hard werken en design. Onze kennis en ervaring delen we graag met jou. Van conceptontwikkeling tot de realisatie van jouw droom.


Interesse in een badkamer renovatie in Den Haag en omstreken?

Bij het renoveren van jouw badkamer komt veel kijken. Wij snappen dat dit vragen oproept. Hoe lang duurt het voordat ik weer kan douchen? In hoeverre word ik betrokken bij het proces? En wat zijn de kosten? Laat je vrijblijvend informeren door een van onze specialisten.

Dit kan door te bellen op het nummer 070-7999426 of vraag een offerte aan via het contactformulier of door te mailen naar info@designfinish.nl. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Volg Design & Finish ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zie de eindresultaten van onze andere projecten.