fbpx

Binnenhuisarchitect Den Haag

Droom jij ervan om jouw interieur een nieuwe uitstraling te geven, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan ben je bij Design & Finish aan het juiste adres. Samen met onze professionele, ervaren binnenhuisarchitect zetten we je dromen om in een concreet plan. Met als doel: een verbluffend resultaat waar je nog jarenlang plezier aan beleeft.

Van idee tot oplevering. Er komt veel kijken bij het renoveren en/of verbouwen van een pand. Wij van Design & Finish weten dat maar al te goed en denken daarom het gehele proces met je mee. Aannemers, bouwspecialisten, binnenhuisarchitecten. Design & Finish heeft een uitgebreid team van specialisten die alle kennis in huis hebben om jouw verbouwing in Den Haag tot een succes te maken. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de uitvoering van het project. Gemakkelijker kan haast niet.


Wat kan Design & Finish voor je doen?

 Wanneer je eraan denkt om je interieur in Den Haag te laten ontwerpen en verbouwen, biedt Design & Finish alle gemak onder één dak. Nadat je telefonisch of per mail contact met ons hebt opgenomen, maakt onze binnenhuisarchitect een kennismakingsgesprek met je. Dit kan zowel telefonisch als ergens op locatie. Net waar en wanneer het jou uit komt.

10378, 10379, 10380. Bij ons ben je geen nummer. Je bent onze klant met een eigen visie voor jouw project. Bij het intakegesprek kijken we naar jouw ideeën en wensen. Of er nu tientallen ideeën in je hoofd spelen of je helemaal blanco dit avontuur aan gaat, samen kijken we met een realistische blik naar alle opties. Eerlijk is eerlijk. Niet alles is altijd mogelijk, maar we gaan natuurlijk voor het hoogst haalbare om jouw droom realiteit te maken.


Na de intake…

Nadat we jouw wensen op papier hebben gezet, gaan we voor jou aan de slag. Onze binnenhuisarchitect maakt schetsen en 3D tekeningen zodat jij precies kunt zien en voelen hoe jouw project eruit komt te zien. Met ons hele team van specialisten kijken we naar de mogelijkheden, zodat we verder in het proces niet voor verrassingen komt te staan.

Ondanks dat we met een team specialisten werken, heb jij als klant altijd één aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kunt. Wel zo makkelijk.

Nadat de ontwerpen zijn goedgekeurd, kunnen we aan de slag. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten gaan dan ook uiterst secuur aan de slag. Gedurende het hele proces staan wij voor jou klaar voor eventuele vragen of aanpassingen. Stap voor stap komen we dichterbij het resultaat van je dromen.

Ieder project is anders. Waar de één het liefst alles uit handen geeft, blijft de ander liever betrokken en waar de één het houdt bij een enkele ruimte, pakt de ander het liever groot aan door bijvoorbeeld een heel huis te renoveren. Samen met jou kijken we naar welke werkwijze het beste past. Hierna kunnen we aan de slag zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van jouw paleisje in Den Haag.


Over Design & Finish

De afgelopen jaren hebben wij een bijzondere reis gemaakt. Het was vallen en opstaan, maar dat heeft ons gemaakt tot wie wij nu zijn: Design & Finish. Een bedrijf met passie voor hard werken en design. Onze kennis en ervaring delen we graag met jou. Van conceptontwikkeling tot de realisatie van jouw droom.


Interesse in een binnenhuisarchitect in Den Haag?

Ben jij klaar om de stap te zetten naar het realiseren van jouw droom en ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen Design & Finish? Laat je vrijblijvend adviseren door een van onze specialisten.

Dit kan door te bellen op het nummer 020-7997615 of vraag een offerte aan via het contactformulier of door te mailen naar info@designfinish.nl. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Volg Design & Finish ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zie de eindresultaten van onze andere projecten.