fbpx
bouwtekening

Complete woningrenovatie

Na de conceptontwikkeling  kan de woningrenovatie zelf beginnen. Het renoveren van een complete woning kan een grote uitdaging zijn. Maar, het eindresultaat is het dubbel en dwars waard. Design & Finish is een aannemersbedrijf dat zich specialiseert in complete woningrenovaties. Ons doel is het realiseren van uw droomhuis middels een complete woningrenovatie.

Design & Finish renoveert woningen op twee manieren: als complete woningrenovatie en als turnkey renovatie. Bij een turnkey renovatie neemt Design & Finish alle zorgen uit handen. Zo kunnen wij ook helpen bij het leggen van vloeren, op maat maken van wandkasten, het ophangen van lampen en vergelijkbare werkzaamheden. Op de huidige pagina gaan we dieper in op complete woningrenovaties. Klik om meer te lezen over turnkey renovaties  of om direct vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Over Design & Finish

Het team van Design & Finish bestaat uit binnenhuisarchitecten, aannemers, bouwers en ingenieurs die samenwerken om de perfecte renovatie voor jouw woning te realiseren. Gedurende de gehele renovatie heb je dezelfde contactpersoon. Geen gedoe met tien verschillende werklieden met andere plannen én andere agenda’s. Design & Finish is jouw partner voor complete woningrenovaties.

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning of een bestaande woning, Design & Finish gebruikt graag onze kennis en ervaring voor het realiseren van jouw droomwoning. De aandacht voor duurzaamheid en het interieur staan centraal in de aanpak van Design & Finish. Hierdoor ben je verzekerd van een woning die aan je specifieke wensen en eisen voldoet.
 

Waar te beginnen?

Design & Finish heeft ervaring met complete woningrenovaties. Hierdoor weten we precies hoe we je het beste kunnen bijstaan in het hele proces. Vanwege het ontwikkelde concept  weten alle betrokken partijen wat er te doen staat, wat jullie wensen zijn en in welke tijdsperiode de werkzaamheden gereed zullen zijn. Lees meer over het opstarten van een verbouwing.

De uiteindelijk renovatie hangt, naast jouw wensen, vooral af van de huidige situatie. Het renoveren van een bestaande woning verschilt namelijk van het renoveren van een casco opgeleverde woning. In de onderstaande alinea’s lees je meer over woningrenovaties voor nieuwbouwwoningen en voor reeds bewoonde woningen.
 

Complete renovatie van nieuwbouwwoingen

Nieuwbouwwoningen bieden vele voordelen, maar er kunnen ook problemen optreden die gerelateerd zijn aan de bouw van de woning. Design & Finish helpt u bij het oplossen van deze problemen en het realiseren van uw droomhuis.

Voordelen van renovatie van nieuwbouwwoningen:

 • Nieuwbouwwoningen zijn onlangs opgeleverd en beschikken daardoor over goede isolatie, een moderne architectuur en hedendaagse installaties. Hierdoor voldoen nieuwbouwwoningen snel aan veel eisen voldoen.
 • Er zijn bij nieuwbouwwoningen vaak meer mogelijkheden om het huis aan te passen aan jouw specifieke wensen en eisen, zodat het een echt thuis wordt.
   

Renovatiewerkzaamheden voor nieuwbouwwoningen:

 • Het leggen van vloeren en tegelwerk.
 • Het plaatsen van sanitair in badkamers en wc’s.
 • Het op maat maken en plaatsen van de keuken.
 • Elektriciens werkzaamheden kunnen de woning volledig naar wens maken.
 • Het maken van een nieuwe indeling in het nieuwbouwhuis. Soms is de indeling van de woning onpraktisch of niet aangepast aan huidige eisen, zoals een warmtepomp. Design & Finish biedt oplossingen voor een praktische en functionele indeling.

 

Met de renovatie van nieuwbouwwoningen door Design & Finish bent je verzekerd van een woning die aan al jouw wensen voldoet en die comfortabel, duurzaam en praktisch is.

Complete renovatie van bestaande woningen

Aan de andere kant van het spectrum staan complete renovaties van woningen die tientallen jaren geleden gebouwd zijn. Een bestaande woning heeft vaak een rijke geschiedenis en een unieke uitstraling. Echter kent dit type woningen vaak ook achterstallig onderhoud.

Daarnaast hebben oudere huizen vaak geen plaats voor een warmtepomp en krappe badkamers. Een woningrenovatie kan hier verandering in brengen. Design & Finish helpt u bij het oplossen van deze problemen en het realiseren van uw droomhuis.
 

Voordelen van renovatie van bestaande woningen:

 • Bestaande woningen hebben vaak een rijke geschiedenis en een unieke uitstraling.
 • De locatie van de woning is vaak ideaal, waardoor de renovatie de woning een nog betere plek maakt om te wonen.
   

Renovatiewerkzaamheden bestaande woning:

 • Achterstallig onderhoud: Veel bestaande woningen hebben achterstallig onderhoud, waardoor de woning niet meer comfortabel en veilig is. Design & Finish biedt oplossingen voor het verhelpen van achterstallig onderhoud.
 • Isolatie en duurzaamheid: Veel bestaande woningen zijn niet energiezuinig. De isolatie kan verjaard zijn of helemaal nooit aangebracht zijn. Hierdoor loopt de energie- en gasrekening voor jullie snel op. Design & Finish helpt tijdens de renovatie bij het isoleren van bestaande woningen.
 • Onpraktische indeling van de woning: Soms is de indeling van de woning onpraktisch of niet aangepast aan de huidige eisen. Dit is vaak een reden voor een complete renovatie.

Een complete woningrenovatie

Met de aandacht voor duurzaamheid en interieur door Design & Finish weet je zeker dat de woning straks alleen comfortabel is, maar ook duurzaam en stijlvol. Laat je inspireren door ons eerdere werk en beleef het plezier van een nieuwe en verbeterde woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je vrijblijvend adviseren door ons team van specialisten. Dit kan door te bellen op het nummer 070-7999426, ons te mailen via info@designfinish.nl of het contactformulier op de site in te vullen. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Klaar om het project van jouw dromen te realiseren? Wij in ieder geval wel! Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

Mocht je een aanvraag willen doen, omschrijf deze dan zo nauwkeurig mogelijk bij “uw bericht.” Zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Velden met een * zijn verplicht