fbpx

Huisje, Boompje… Renovatie

In deze tijd is het al in je handen knijpen als je een leuke (starters) woning voor een betaalbare prijs kan kopen, maar wat ga je doen als het een oud huis is en je twee linkerhanden blijkt te hebben? Een kluswoning met oude elementen die je eigenlijk wilt behouden, want dat is de charme waarvoor jij bent gevallen. Die mooie houtkachel of die prachtige hoge plafons met houten balken, hoe pak je dat aan als alleen een likje verf niet voldoende is?  Jij wil gaan voor een totale verandering van de woning waarbij een gehele renovatie en/of restauratie komt kijken. Design & Finish kan jou A tot Z hierbij helpen.

 


Vol passie en liefde onder een dak

Even back to basic, Design & Finish staat voor hedendaagse renovaties met veel liefde en passie in het vak. Wat ons zo uniek maakt is dat wij alles onder een dak aanbieden en jij dus niet met meerdere partijen te maken hebt. Wil jij jouw huis of pand laten restaureren of renoveren dan staat ons team met experts voor je klaar om advies te geven en mee te denken over de mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig restaureren of renoveren van karakteristieke panden van wel 50 tot 200+ jaar oud.

Verbouwen of renoveren

Heb je een nieuw huis of pand gekocht of wil jij je huidige woning volledig verbouwen of renoveren? Dan heb je waarschijnlijk allerlei ideeën over hoe je het naar jouw wens wilt gaan maken. Kies je dan voor een verbouwing of voor een volledige renovatie en weet je wat het verschil is? Graag leggen wij van Design & Finish dit uit. Verbouwen en renoveren lijken veel op elkaar, echter het grootste verschil is dat je bij een renovatie oude elementen van een woning vernieuwt of restaureert. Vaak bouw je dan weer iets op vanaf scratch. Bij een verbouwing gaat het meestal om grote bouwkundige wijzigingen, zoals een aanbouw of het plaatsen van een keuken of badkamer.

AAN DE SLAG?

Ben jij benieuwd wat Design en Finish voor jou kan betekenen? Laat je vrijblijvend adviseren door ons team van specialisten. Dit kan door te bellen op het nummer 070-7999426, ons te mailen via info@designfinish.nl of het contactformulier op de site in te vullen. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van Design & Finish? Volg ons op Facebook en Instagram  (@design.and.finish).