fbpx

NUESTRA HISTORIA

En los últimos años, hemos hecho un viaje excepcional. No ha sido un camino sencillo, pero nos ha convertido en lo que somos en la actualidad: Design & Finish. Una empresa impulsada por la pasión por el diseño y el trabajo duro. No siempre fue fácil, pero ¿habríamos hecho las cosas de manera diferente con los conocimientos que tenemos ahora? Probablemente no.

Estamos encantados de compartir nuestros conocimientos y experiencia contigo. Desde el desarrollo del concepto hasta la realización de tu sueño. Durante todo el proyecto estamos a tu disposición. Sin complicaciones, sin diez obreros diferentes que quieren ir en direcciones opuestas y no se comunican entre sí.

TODO EN EL MISMO LUGAR

Para que te resulte aún más fácil, tendrás una sola persona de contacto a quien dirigirte con todas tus preguntas e ideas. Nuestro equipo consta de todo tipo de especialistas con muchos conocimientos y experiencia, pero con una cosa en común: todos somos iguales. Nadie es superior, y todos participamos por igual en el proceso. En todo momento, estamos en continua comunicación entre nosotros durante el proyecto, para que podamos realizar tus sueños.

¿Tienes una idea nueva o te encuentras con un problema? Juntos valoraremos las posibilidades. 
Con nosotros no solo eres el rey, gobernarás el mundo.

Sander Faasen

42 jaar uit Amsterdam

Design & Finish is vooral voortgekomen uit de droom van Sander. Zijn doorzettingsvermogen en inzicht hebben het bedrijf gemaakt zoals het nu is. Hij is op zoek gegaan naar disciplines waar hij zelf graag mee werkt.  En zie hier het resultaat! Omdat Sander zelf van vele markten thuis is, is het zijn droom geworden om een stabiel bedrijf op te zetten. Een bedrijf waar al zijn creativiteit samen kan komen. Waar hij de ene dag met zijn klanten aan het sparren is, kan hij de andere dag ook de schilderskwast in handen nemen. De hands-on mentaliteit past precies bij Sander. Hij gaat vol vertrouwen en met enthousiasme het gesprek met de klant aan.

Wesley Siecker

37 jaar uit Amsterdam

Wesley neemt naast de financiële zaken ook de planning en organisatie voor zijn rekening. Hij is degene die uiteindelijk de tijdslijn van het project aanreikt. Wesley is een ambitieuze man die onderaan de welbekende ladder is begonnen. Snel heeft hij zich opgewerkt tot manager. Hier had hij het financiële gedeelte onder zijn leiding. Omdat hij zijn klant leest kan hij goed adviseren en sturen binnen projecten. Hij geeft zelf aan dat het spel hetzelfde blijft, maar dat de vakmensen anders zijn. Dat is direct ook de uitdaging die hij binnen Design & Finish ziet.

Yill Wynnan

46 jaar uit noordwijk

Yill is dé binnenhuis architect. Van haar hobby heeft zij haar beroep gemaakt. Zij werkt op freelance basis. Y19 is haar eigen bedrijf. Haar interesse in architectuur en interieur begon al vroeg. Als dochter van een projectontwikkelaar is zij echt opgegroeid in deze wereld van ontwerpen, en heeft daarom veel kennis van zaken. Ze reisde veel met haar familie en alle invloeden van de bouwkunst en inrichtingen in deze landen inspireerde haar enorm. Toen ze in Duitsland woonde heeft ze veel kennis in materialen en styling opgedaan, en bij terugkomst in Nederland heeft ze zich verder ontwikkeld. Via 2D en 3D tekeningen laat zij het project aan de klant zien. Haar kracht ligt in het efficiënt gebruiken van de (casco) ruimte. Zij houdt van de natuurlijke materialen. En hiermee legt zij een sterke basis waar al bijna geen accessoires meer nodig zijn. Yill is passievol en enthousiast. Zij helpt graag verder met het maken van moeilijke keuzes.

Deze disciplines zullen met elkaar bij ieder project een naadloos interieur en exterieur bieden.