fbpx

Ons verhaal

De afgelopen jaren hebben wij een bijzondere reis gemaakt. Het was vallen en opstaan, maar dat heeft ons gemaakt tot wie wij nu zijn: Design & Finish. Een bedrijf met passie voor hard werken en design. Het was niet altijd even makkelijk, maar zouden wij de dingen in het verleden anders hebben gedaan met de kennis van nu? Waarschijnlijk niet.

Onze kennis en ervaring delen we graag met jou. Van conceptontwikkeling tot de realisatie van jouw droom. Gedurende het hele project staan wij voor jou klaar. Geen gedoe meer met tien verschillende werklieden die allemaal een andere richting op willen en niet met elkaar communiceren.

 

Alles onder één dak.

Om het voor jou gemakkelijk te maken, hebben wij één aanspreekpunt waar je met al je ideeën en vragen terecht kunt. Ons team bestaat uit allerlei specialisten met veel kennis en ervaring, maar zij hebben allemaal één ding gemeen: iedereen is gelijk. Bij ons staat de een niet boven de ander. Ieder heeft een gelijke rol in het gehele proces. Wij blijven gedurende het project te allen tijde met elkaar communiceren en op deze manier komen we tot een resultaat van jouw dromen.

Heb je een nieuw idee of loop je tegen iets aan? We bekijken samen naar de mogelijkheden.
Bij ons ben jij geen koning, maar een wereldheerser.

Sander Faasen

42 jaar uit Amsterdam

Design & Finish is vooral voortgekomen uit de droom van Sander. Zijn doorzettingsvermogen en inzicht hebben het bedrijf gemaakt zoals het nu is. Hij is op zoek gegaan naar disciplines waar hij zelf graag mee werkt.  En zie hier het resultaat! Omdat Sander zelf van vele markten thuis is, is het zijn droom geworden om een stabiel bedrijf op te zetten. Een bedrijf waar al zijn creativiteit samen kan komen. Waar hij de ene dag met zijn klanten aan het sparren is, kan hij de andere dag ook de schilderskwast in handen nemen. De hands-on mentaliteit past precies bij Sander. Hij gaat vol vertrouwen en met enthousiasme het gesprek met de klant aan.

Wesley Siecker

37 jaar uit Amsterdam

Wesley neemt naast de financiële zaken ook de planning en organisatie voor zijn rekening. Hij is degene die uiteindelijk de tijdslijn van het project aanreikt. Wesley is een ambitieuze man die onderaan de welbekende ladder is begonnen. Snel heeft hij zich opgewerkt tot manager. Hier had hij het financiële gedeelte onder zijn leiding. Omdat hij zijn klant leest kan hij goed adviseren en sturen binnen projecten. Hij geeft zelf aan dat het spel hetzelfde blijft, maar dat de vakmensen anders zijn. Dat is direct ook de uitdaging die hij binnen Design & Finish ziet.

Yill Wynnan

46 jaar uit noordwijk

Yill is dé binnenhuis architect. Van haar hobby heeft zij haar beroep gemaakt. Zij werkt op freelance basis. Y19 is haar eigen bedrijf. Haar interesse in architectuur en interieur begon al vroeg. Als dochter van een projectontwikkelaar is zij echt opgegroeid in deze wereld van ontwerpen, en heeft daarom veel kennis van zaken. Ze reisde veel met haar familie en alle invloeden van de bouwkunst en inrichtingen in deze landen inspireerde haar enorm. Toen ze in Duitsland woonde heeft ze veel kennis in materialen en styling opgedaan, en bij terugkomst in Nederland heeft ze zich verder ontwikkeld. Via 2D en 3D tekeningen laat zij het project aan de klant zien. Haar kracht ligt in het efficiënt gebruiken van de (casco) ruimte. Zij houdt van de natuurlijke materialen. En hiermee legt zij een sterke basis waar al bijna geen accessoires meer nodig zijn. Yill is passievol en enthousiast. Zij helpt graag verder met het maken van moeilijke keuzes.

Deze disciplines zullen met elkaar bij ieder project een naadloos interieur en exterieur bieden.