fbpx

Pedicure praktijk Voetprofessionals

Wij kregen de opdracht om pedicure praktijk Voetprofessionals te verbouwen. Het was een uitdagend project omdat de ruimte sterk verouderd en beperkt was en er veel moest gebeuren om de praktijk te moderniseren en te verbeteren.

We begonnen met het slopen van de oude vloeren en plafonds en het verwijderen van de oude apparatuur en meubels. Vervolgens hebben we de ruimte opnieuw ingedeeld, nieuwe muren geplaatst en alles gestuukt, geverfd en nieuwe vloeren en plafonds aangelegd. Ook hebben we nieuwe verlichting geïnstalleerd om de ruimte lichter en helderder te maken.

Daarna was het tijd om nieuwe apparatuur en meubels te installeren. We hebben nieuwe behandelstoelen en andere apparatuur geplaatst om de behandelingen nog beter te kunnen uitvoeren. Ook hebben we nieuwe kasten geplaatst om de opslag van benodigdheden te optimaliseren.

De praktijk is nu modern en functioneel en we zijn ervan overtuigd dat de eigenaar haar klanten de best mogelijke ervaring kan bieden. Het was een genoegen om aan dit project te werken en we zijn trots op het eindresultaat.

Lees meer over renovatie>>