fbpx

Renovatie Den Haag

Is jouw oude woning of bedrijfspand in Den Haag hard toe aan een opknapbeurt? Design & Finish zorgt ervoor dat de renovatie vlekkeloos verloopt. Van ontwerp tot oplevering. Bij ons vind je alles onder één dak.

Wat houdt een renovatie in Den Haag in?

Den Haag kent veel mooie, monumentale panden die met uiterste zorgvuldigheid en specialistische kennis gerenoveerd moeten worden. Of het nu gaat om het vernieuwen van een gedeelte of de complete woning. Design & Finish is dé partij om jouw woning of bedrijfspand naar hedendaagse standaarden te transformeren waarbij de karakteristiek van de woning behouden blijft.

Renoveren en verbouwen lijken in eerste instantie veel op elkaar, maar er is een groot verschil. Bij een renovatie gaat het om het herstellen van bestaande constructies en elementen. Bij een verbouwing ben je vrijer als het gaat om de indeling. Met name bij het renoveren van monumentale panden in Den Haag is het extra belangrijk om te kijken welke elementen in oorspronkelijke staat moeten worden hersteld en welke elementen vernieuwd kunnen worden.

Nadat je telefonisch of per email contact met ons hebt opgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit kan zowel telefonisch als live. Net wanneer en hoe het jou uitkomt. Naast dat je onze werkwijze leert kennen tijdens de intake, kijken we direct ook naar jouw wensen en de mogelijkheden van het pand.

Jij als klant staat voorop

Ieder mens heeft zijn of haar eigen visie. Design & Finish vindt het belangrijk dat dit terugkomt in al onze projecten. Een woning of bedrijfspand moet een weerspiegeling zijn van jou als persoon. Niet een van de duizenden showrooms in ons land.

Nadat we jouw wensen op papier hebben gezet, gaan we voor jou aan de slag. Onze architect maakt schetsen en 3D tekeningen zodat jij precies kunt zien en voelen hoe jouw project eruit komt te zien. Ook kijken we realistisch naar de mogelijkheden. Niet alles is altijd mogelijk. Met name bij monumentale panden zit je aan een aantal regels gebonden, maar samen komen we beslist tot oplossingen.

Als de ontwerpen definitief zijn, kan het renoveren beginnen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team gaat dan ook uiterst secuur aan de slag. Gedurende het hele proces heb je één aanspreekpunt voor eventuele vragen of aanpassingen. Zo komen we stap voor stap dichterbij het resultaat van je dromen.

Bij Design & Finish kun je terecht voor de volgende renovaties:

  • Badkamerrenovatie
  • Keukenrenovatie
  • Woningrenovatie
  • Kantoorrenovatie
  • Gevelrenovatie
  • Dakrenovatie

Over Design & Finish

De afgelopen jaren hebben wij een bijzondere reis gemaakt. Het was vallen en opstaan, maar dat heeft ons gemaakt tot wie wij nu zijn: Design & Finish. Een bedrijf met passie voor hard werken en design. Onze kennis en ervaring delen we graag met jou. Van conceptontwikkeling tot de realisatie van jouw droom.

Interesse in renovatie van jouw woning of kantoor in Den Haag?

Bij het renoveren van een woning of bedrijfspand komt veel kijken. Wij snappen dat je met vragen zit. Hoe lang duurt de renovatie van mijn pand in Den Haag? In hoeverre word ik betrokken bij het proces? En aan welke kosten moet ik denken? Laat je vrijblijvend informeren door een van onze specialisten.

Dit kan door te bellen op het nummer 070-7999426 of vraag een offerte aan via het contactformulier of door te mailen naar info@designfinish.nl. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Volg Design & Finish ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zie de eindresultaten van onze andere projecten.