fbpx
Den Haag Renovatie

Renovatie woning Den Haag

In Den Haag hebben we onlangs een oude woning gerenoveerd en gerestaureerd om de oorspronkelijke charme en kenmerken te behouden. Een van de belangrijkste kenmerken van deze woning is het plafond met oude balken.

Bij de renovatie hebben we er alles aan gedaan om de originele balken te behouden en te renoveren. Dit was echter geen eenvoudige taak, aangezien de balken met wel 6 lagen verf waren geschilderd en tevens beschadigd waren en in slechte staat verkeerden. Om deze reden hebben we ervoor gekozen om een team van experts in te schakelen om ons te helpen de balken te renoveren.

De eerste stap was de oude verlagen verwijderen. De volgende stap was om de balken zorgvuldig te onderzoeken en te beoordelen op schade. Vervolgens hebben we de beschadigde delen van de balken verwijderd en deze vervangen door nieuw hout dat overeenkomt met het originele hout. Al met al een tijdrovend proces, maar we wilden er zeker van zijn dat de balken er uiteindelijk uitzagen alsof ze nooit beschadigd waren geweest.

Daarna hebben we de balken gezandstraald en behandeld met een speciale verf om ze te beschermen en hun oorspronkelijke uitstraling te behouden. Het resultaat is verbluffend. De oude balken zien er weer uit als hun oorspronkelijke staat en zijn een prachtige toevoeging aan het gerenoveerde interieur van de woning.

De gerenoveerde balken in het plafond zijn nu een echte blikvanger en zijn een herinnering aan de rijke geschiedenis van deze oude woning in Den Haag. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het behoud van deze bijzondere kenmerken en we hopen dat de eigenaren van deze woning er nog vele jaren van kunnen genieten.