fbpx

(Ver-)bouwen is teamwork

De bouwsector is continu in ontwikkeling. Eén van de ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het specialiseren van bedrijven. Vele bedrijven richten zich tegenwoordig op één of enkele specialismen binnen de bouw. Bij de realisatie van een project komen hierdoor al snel tientallen toeleveranciers, adviseurs en andere bouwspecialisten om de hoek kijken. Design & Finish is dé partij om alle werkzaamheden in goede banen te leiden met als doel: het beste resultaat voor jou als klant neerzetten.


Ieder zijn vak

Van architect tot aannemer. Design & Finish heeft een team met diverse specialisten die samen voor een verbluffend resultaat zorgen. Heb jij altijd al gedroomd van een marmeren keukenblad? Zie jij mogelijkheden voor een vrijstaand bad in de slaapkamer? Of heb je andere specifieke wensen? Soms is er dan specialistische kennis nodig om het beoogde resultaat te realiseren. Ook dan zorgt Design & Finish voor de juiste mensen op de juiste klus.  

In de ogen van Design & Finish is een gezamenlijke visie en doel noodzakelijk voor een succesvolle samenwerking met andere partijen. Eigen kennis en vaardigheden zijn daarin belangrijk, maar ook begrip voor het werk en de belangen van een ander. Met dit als basis is de eerste stap naar een succesvol project al snel gezet.

Maar wat houdt dit in voor jou? Iedereen in de bouw heeft zijn eigen verantwoordelijkheid om de klus succesvol af te ronden, maar soms gaat dit ten koste van de communicatie onderling. Hierdoor worden soms fouten gemaakt die voorkomen hadden kunnen worden. Daarbij levert het jou veel stress op om iedereen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.


Alles op een rijtje

Design & Finish ziet het als haar taak om het project te allen tijde in goede banen te leiden en tijd en aandacht te besteden om gezamenlijk af te spreken wat iedereen van elkaar verwacht. Dit doen we door niet alleen met jou als klant in gesprek te gaan, maar met alle meewerkende partijen. Van architect tot leverancier en van adviseur tot bouwspecialist. Zo weet iedereen wat er van hen wordt verwacht en het fijne voor jou is: je hoeft je hier geen zorgen om te maken. Tijdens de verbouwing is Design & Finish namelijk jouw aanspreekpunt. Eén vast gezicht waar je terecht kunt met al jouw vragen, aanpassingen en/of eventuele problemen.


Samen verder?

Niet voor niks luidt het Afrikaanse gezegde: “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.  Ben jij klaar om de stap te zetten om samen jouw droom te realiseren? Laat je vrijblijvend adviseren door ons team specialisten.

Dit kan door te bellen op het nummer 070-7999426, ons te mailen via info@desginfinish.nl of het contactformulier op de site in te vullen. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en projecten van Design & Finish?

Volg ons op Facebook en Instagram (@design.and.finish).