Je hoort steeds vaker de term ‘high-end’. Wat betekent het voor ons als aannemer?

Je hoort steeds vaker de term ‘high-end’: zo kun je high-end muziekinstallaties, high-end keukens en nog veel meer high-end producten kopen. Maar wat betekent het nu echt? We vertellen je graag meer over wat we bij Design & Finish als aannemer onder high-end verstaan.

High End woonkamer

Wat is high-end?

Met high-end bedoelen we in het dagelijks taalgebruik meestal een afwerking van hoogwaardige kwaliteit. Maar soms gebruiken we de term niet helemaal zoals het bedoeld is. Een voorbeeld: stel je staat in een badkamerzaak te kijken bij een badkamer met een voordelige prijs. Een verkoper komt naar je toe en zegt: ‘we hebben ook high-end badkamers!’

Dat is op twee manieren nogal raar: 1. Suggereert de verkoper hiermee niet dat de voordelige badkamer die je stond te bekijken minderwaardig is? 2. Het suggereert ook indirect dat duurder beter is en dat hoeft natuurlijk lang niet altijd zo te zijn.

High-end bij aannemer Design & Finish

Als high-end niet per se duurder of beter is, wat is het dan wel? En hoe geven wij zelf invulling aan high-end? We nemen de betekenis letterlijk en trekken het breder. Anders gezegd: we zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit afwerking in alle aspecten van onze werkzaamheden, dus niet alleen het materiaal. Bij ons hoort bijvoorbeeld ook tot een high-end oplevering:

  • Met de klant meedenken, zodat we exact tot op detailniveau het droomresultaat bereiken dat de klant voor ogen had.
  • High-end communicatie; bereikbaar zijn voor onze klanten, zorgen dat je bij ons precies weet waar je aan toe bent; we komen onze afspraken altijd na.
  • Afwerking; neem bijvoorbeeld de kwaliteit van stucwerk, deze wisselt in de praktijk vaak sterk. En dat terwijl de uitstraling van stucwerk van grote invloed is op de sfeer in een ruimte. Oneffenheden, bultjes of bobbels, daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom zorgen wij altijd voor een super strakke, high-end afwerking van ons stucwerk.

En duur? Natuurlijk kost het meer geld, wanneer je kiest voor bijvoorbeeld marmer in plaats van simpele tegeltjes aan de muur of op de vloer. Maar dan hebben we het over materiaalkosten; zowel de tegels als het marmer krijgen bij ons een high-end, oftewel kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Verbouwing of renovatie? Daarom kies je voor Design & Finish

Heb jij verbouwings- of renovatieplannen en ga je daarbij voor niets minder dan jouw droomresultaat? Het team van Design & Finish staat voor je klaar, met veel liefde en passie voor het vak. We onderscheiden ons door alles onder één dak aanbieden. We ontzorgen je verbouwings- of renovatieproject volledig en je hebt dus niet met meerdere partijen te maken.

Advies nodig? Vragen? Neem contact op!

Ben jij benieuwd wat Design en Finish voor jou kan betekenen? Laat je vrijblijvend adviseren door ons team van specialisten. Dit kan door te bellen op het nummer 070-7999426, ons te mailen via info@designfinish.nl of het contactformulier op de site in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.